Literaturas africanas de língua portuguesa : antologia de textos literários - Špánková, Silvie, 1974- (Masarykova univerzita, 2014)
"Skripta jsou zamýšlena jako pracovní materiál k uvedení do studia africké portugalské literatury a má za cíl zprostředkovat znalost děl známých autorů prostřednictvím literárních textů. Těmto cílům rovněž odpovídá výběr textů, jenž se řídí především podle kritéria reprezentativnosti (děl a autorů) a také snahou vzbudit zájem u studentů, kteří se začínají seznamovat s africkými literaturami."--Resumé vydavatele k 1. dílu
550 výt.
Keywords: 20.-21. století; portugalsky psaná literatura -- Afrika -- 20.-21. století; literature in Portuguese -- Africa -- 20th-21st centuries; portugalsky psané prózy; portugalsky psaná poezie; antologie; učební texty; prose in Portuguese; poetry in Portuguese; anthology; educational texts