Principy systémové protinádorové léčby - Klener, Pavel, 1975-; Klener, Pavel, 1937- (Grada, 2013)
Monografie je orientována zejména na mechanismy účinku protinádorových léčiv v kontextu nových poznatků molekulární biologie.
Keywords: protinádorová terapie; antineoplastic therapy; kolektivní monografie; collective monographs