Recidiva kolorektálního karcinomu : komplexní přístup z pohledu chirurga - Lipská, Ludmila; Visokai, Vladimír, 1943- (Grada, 2009)
První část monografie se věnuje poznatkům z imunologie a genetiky nádorů, druhá část shrnuje zkušenosti autorů s léčbou recidivy kolorektálního karcinomu v různých lokalizacích.