Transfuzní lékařství - Řeháček, Vít; Masopust, Jiří, 1959- (Grada, 2013)
Souborná učebnice transfuzního lékařství poskytuje informace o vlastnostech, výrobě, skladování a indikacích podání transfuzních přípravků, samostatná kapitola se věnuje imunohematologii. Pro studenty a začínající lékaře.
Na obálce pod názvem: Společnost pro transfuzní lékařství ČLS JEP
Keywords: transfuziologie; transfusion medicine; kolektivní monografie; collective monographs