Ekonomika cestovního ruchu - Beránek, Jaromír (Mag Consulting, 2013)
Ekonomický pohled na dynamicky se rozvíjející obor cestovního ruchu.
Keywords: ekonomika cestovního ruchu; ekonomika cestovního ruchu -- Česko; economics of tourism; economics of tourism -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs