Pražská škola v korespondenci : dopisy z let 1924-1989 - Havránková, Marie, 1949-; Petkevič, Vladimír, 1954- (Karolinum, 2014)
Edice vzájemné korespondence členů Pražského lingvistického kroužku i jejich korespondence s dalšími evropskými lingvisty od jeho založení r. 1926 do konce 80. let 20. století.
Převážně přeloženo
Vydáno ve spolupráci s Ústavem pro českou literaturu AV ČR
Keywords: Pražský lingvistický kroužek; 20. století; spolky -- Česko -- 20. století; lingvisté -- 20. století; lingvistika -- Česko -- 20. století; strukturalismus; associations -- Czechia -- 20th century; linguists -- 20th century; linguistics -- Czechia -- 20th century; structuralism; monografie; korespondence; monographs; correspondence