Pražská škola v korespondenci : dopisy z let 1924-1989 - Havránková, Marie, 1949-; Petkevič, Vladimír, 1954- (Karolinum, 2014)
Edice vzájemné korespondence členů Pražského lingvistického kroužku i jejich korespondence s dalšími evropskými lingvisty od jeho založení r. 1926 do konce 80. let 20. století.