Obyčeje a slavnosti v české lidové kultuře - Večerková, Eva, 1945- (Kulturní historie, 2015)
Kniha popisuje roční lidové obyčeje a slavnosti se zaměřením na venkovské prostředí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku.