Textbook of surgery : current surgical diagnosis and treatment - Hoch, Jiří, 1952-; Leffler, Jan (Maxdorf, 2013)
Učební text obsahuje ucelený přehled moderních poznatků z oboru chirurgie jako základ pro medicínskou praxi i další postgraduální studium.
Přeloženo z češtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: speciální chirurgie; special surgery; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)