Léčba syndromu diabetické nohy odlehčením - Fejfarová, Vladimíra; Jirkovská, Alexandra, 1954- (Maxdorf, 2015)
Monografie zaměřená na nejdůležitější součást léčby syndromu diabetické nohy, a to odlehčení postižených nohou. Je určená odborníkům různých profesí k pochopení základních principů biomechaniky a ukazuje možnosti jejich aplikace v léčbě.
Keywords: diabetická noha; terapie; léčebná rehabilitace; rehabilitační pomůcky; diabetic foot; therapy; therapeutic rehabilitation; rehabilitation aids; kolektivní monografie; collective monographs