Flow : o štěstí a smyslu života - Csíkszentmihályi, Mihály, 1934-2021 (Portál, 2015)
Jedno z nejznámějších témat pozitivní psychologie, které jeho autor označuje za podstatu lidského štěstí.
Keywords: sebepoznání; sebevýchova; sebeřízení; psychologický výzkum; každodenní život; štěstí -- psychologické aspekty; smysl života -- psychologické aspekty; self-consciousness; self-culture; self-management; psychological research; everyday life; happiness -- psychological aspects; sense of life -- psychological aspects; studie; studies