Od veřejného prostoru k nákupním centrům : svět cizinců a jeho regulace - Pospěch, Pavel, 1980- (Sociologické nakladatelství (SLON), 2015)
Kapitoly rozebírají problém úpadku veřejného prostoru a popisují rovněž různé formy regulace tohoto prostoru. Studie se zaměřují na české i cizí prostředí.
Keywords: veřejný prostor; sociální interakce; sociální kontrola; nákupní centra; public space; social interaction; social control; shopping centers; monografie; monographs