Od veřejného prostoru k nákupním centrům : svět cizinců a jeho regulace - Pospěch, Pavel, 1980- (Studie (Sociologické nakladatelství), 2015)
Kapitoly rozebírají problém úpadku veřejného prostoru a popisují rovněž různé formy regulace tohoto prostoru. Studie se zaměřují na české i cizí prostředí.