Malá kniha o velkých plánech : miřte výš a jděte kupředu, až na hranice toho, co se zdá možné, a pak ještě dál - Newton, Richard, 1964- (BizzBooks, 2015)
Pokud se budete snažit dosáhnout ke hvězdám, tak přestože to zní pošetile a bláznivě, může se vám to doopravdy podařit. Vše totiž začíná i končí ve vaší mysli.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: rozvoj osobnosti; sebepoznání; sebeřízení; plánování; úspěch; personality development; self-consciousness; self-management; planning; success; populárně-naučné publikace; popular works