Proč se mnou nemluvíš?! - Novák, Tomáš, 1946-2021 (Grada, 2013)
Příručka poskytuje rady, jak žít s tzv. schizoidním, citově uzavřeným partnerem. Autor se věnuje jak odbornému výkladu o schizoidní osobnosti, tak příkladům z praxe a praktickým doporučením.
V tiráži uvedeno vyd. 1.
Terminologický slovník
Keywords: partnerské vztahy; typologie osobnosti; poruchy osobnosti; interpersonální komunikace; komunikační dovednosti; muži a ženy; partner relationships; typology (psychology); personality disorders; interpersonal communication; communication skills; men and women; schizoidní osobnost -- schizoidní porucha osobnosti; příručky; handbooks, manuals, etc