Známe sami sebe? : ...změníme-li sebe, změníme i dobu - nebojme se přemýšlet, jen tak budeme svobodnější : (analýza vnitřního světa současného člověka) - Ždichynec, Bohumil, 1942- (Alferia, 2016)
Celostní pohled českého lékaře na složitý život moderního člověka, spjatý se spěchem, odcizením a problematickým hledáním sebe sama.
Obálkový podnázev: člověk v zajetí moderní civilizace
Keywords: psychologie osobnosti; interpersonální vztahy; člověk a společnost; moderní společnost; psychology of personality; interpersonal relations; man and society; modern society; populárně-naučné publikace; popular works