Excel - pokročilé nástroje : funkce, marka, databáze, kontingenční tabulky, prezentace, příklady - Laurenčík, Marek (Grada, 2016)
Knížka je přednostně orientována na Excel 2013, ale využít ji mohou i ti, kteří pracují se staršími verzemi programu. Obsahuje kapitoly věnované nastavení, práci s buňkami, formátování a tvorbě vzorců. Další části se zabývají funkcemi, jež jsou určené pro finanční a statistické výpočty. Nechybí ani oddíly o ochraně a kontrole dat, kontingenčních tabulkách a používání tabulek jako databází.
Zřejmě chybný podnázev, správně je: funkce, makra, databáze, kontingenční tabulky, prezentace, příklady
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Excel (software); Microsoft Excel 2013 (software); tabulkové procesory; Microsoft Excel; Microsoft Excel 2013; electronic spreadsheets; příručky; handbooks, manuals, etc