Klinická škola a její role ve vzdělávání učitelů - Spilková, Vladimíra, 1956-; Tomková, Anna; Mazáčová, Nataša, 1961-; Poche Kargerová, Jana, 1971- (Retida spol. s r.o., 2015)
Problematika vzdělávání studentů pedagogických škol. Jak propojit teoretickou výuku s praxí na základě spolupráce s vybranými školami.
Keywords: vzdělávání učitelů; profesní příprava; pedagogická praxe; pedagogické dovednosti; evaluace; teacher education; professional training; practice teaching; teaching skills; evaluation; klinické školy (pedagogické); kolektivní monografie; collective monographs