Klinická škola a její role ve vzdělávání učitelů - Spilková, Vladimíra, 1956-; Tomková, Anna; Mazáčová, Nataša, 1961-; Poche Kargerová, Jana, 1971- (Retida spol. s r.o., 2015)
Problematika vzdělávání studentů pedagogických škol. Jak propojit teoretickou výuku s praxí na základě spolupráce s vybranými školami.