O víně - Simon, Joanna (Slovart, 2013)
Informace o základních odrůdách a stylech. Světové vinařské regiony. Víno a gastronomie.
Text na s. 195-197 doplněn v redakci nakl. Slovart
Terminologické slovníky
Obsahuje rejstřík
Keywords: víno; réva vinná; vinařství; vinohradnictví; vinařské oblasti; wine; grapes; wine making; viticulture; wine districts; příručky; fotografické publikace; handbooks, manuals, etc; photographical works