Co je bulvár, co je bulvarizace - Osvaldová, Barbora, 1950-; Kopáč, Radim, 1976- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2016)
Publikace navazuje na již vydané knihy - O fejetonu, s fejetonem nebo O reportáži, o reportérech, Pokusy a dobrodružství - poznámky k eseji, Rozhovory o interview, O komentáři, o komentátorech, Žurnalistika v informační společnosti a podobně. Autoři se snaží zachytit historii a vývoj bulváru, nezaujatě popisují své zkušenosti s bulvárními médii a zhodnocují jejich kladné i záporné stránky.