Subjektivní vnímání tělesné zátěže - Daďová, Klára (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Monografie se zabývá subjektivně vnímanou námahou při pohybové aktivitě, shrnuje současnou úroveň poznání v této oblasti a uvádí výsledky původního výzkumu.
Keywords: pohybová aktivita; pohybová terapie; tělesná zátěž; únava; smyslové vnímání; kardiovaskulární fyziologie; movement activity; movement therapy; physiological stress; fatigue; senses and sensation; cardiovascular physiology; monografie; monographs