Subjektivní vnímání tělesné zátěže - Daďová, Klára (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Monografie se zabývá subjektivně vnímanou námahou při pohybové aktivitě, shrnuje současnou úroveň poznání v této oblasti a uvádí výsledky původního výzkumu.