Zvuková báze řečové komunikace : fonetický a fonologický popis řeči - Skarnitzl, Radek, 1977-; Šturm, Pavel; Volín, Jan, 1961- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2016)
Publikace shrnuje nejnovější poznatky o fonetickém a fonologickém popisu řeči. Ve snaze nabídnout komplexní pohled na zvukové systémy jazyků se věnuje segmentálním i prozodickým jevům z několika vzájemně se doplňujících hledisek.
Keywords: orální komunikace; řeč; fonetika; fonologie; oral communication; speech; phonetics; phonology; kolektivní monografie; collective monographs