Základy dětského lékařství - Stožický, František, 1941-2020; Sýkora, Josef, 1957- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Učebnice pro studenty bakalářského i magisterského studia všeobecného lékařství přináší informace o etiologii, patogenezi, symptomatologii, diagnostice, terapii a prevenci nemocí běžně se vyskytujících v dětství.
Obsahuje rejstřík
Keywords: pediatrie; pediatrics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)