Projektování integrovaných systémů - Valouch, Jan, 1971- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2015)
"Skripta představují druhé vydání souboru studijních textů zabývajících se a popisujících především oblasti spojené s projektováním integrovaných poplachových systémů. Popis jednotlivých typů a struktur je doplněn souhrnem informací z oblasti systémových požadavků na integrované poplachové systémy. Stěžejní část textu představuje klasifikace a popis hardwarových způsobů integrace a dále požadavky na elektromagnetickou kompatibilitu poplachových systémů. Součástí skript je rovněž podrobný rozbor projektování systémů elektrické požární signalizace, jako nedílné součásti technického vybavení stanovených objektů."--Autorská anotace