Jak vyjít se svým šéfem - Bednář, Vojtěch, 1979- (Grada, 2016)
Užitečné rady a tipy pro podřízené - jak ze své strany mohou přispět k harmonickému vztahu se svým šéfem.
Keywords: vedoucí pracovníci; pracovní vztahy; interpersonální vztahy; sociální komunikace; psychologie řízení; managers; industrial relations; interpersonal relations; communication; psychology of management; příručky; handbooks, manuals, etc