Zákon o svobodném přístupu k informacím : komentář - Furek, Adam, 1978-; Rothanzl, Lukáš, 1980-; Jirovec, Tomáš, 1985- (C.H. Beck, 2016)
Komentované znění zákona o svobodném přístupu k informacím na základě právního stavu k 31. 10. 2015.
Keywords: právo na informace -- Česko; freedom of information -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries