Klasifikační systém DRG - Kožený, Pavel (Grada, 2010)
DRG je mezinárodní systém klasifikace klinických případů. Kniha seznamuje s podstatou systému, historickým vývojem, kultivací a četnými možnostmi jeho využití. Kniha je doplněna CD s ukázkou dat z údajů Národního referenčního centra (NRC).
Pod názvem: Národní referenční centrum
Terminologický slovník
Keywords: klasifikační systém DRG; nemocniční péče; financování zdravotní péče; diagnosis-related groups; hospital care; medical care financing; příručky; handbooks, manuals, etc