Interní komunikace je nutnost! - Kovaříková, Jarka, 1964- (Siria, 2016)
Manažerská příručka shrnuje základní infomace o jednotlivých aspektech interní komunikace ve firmě.
Obálkový podnázev: praktická příručka nejen pro interní komunikátory a manažery
Keywords: manažerská komunikace; podnikový management; communication in management; industrial management; příručky; handbooks, manuals, etc