Účetní a daňové souvislosti zákona o obchodních korporacích - Skálová, Jana, 1967- (Wolters Kluwer, 2015)
Výklad základních účetních a daňových problémů vztahujících se k zákonu o obchodních organizacích. Text vychází z právního stavu k 1. 11. 2015.