Lidské zdroje v sociálních podnicích - Dohnalová, Marie, 1955-; Deverová, Lenka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Pospíšilová, Tereza, 1972- (Wolters Kluwer, 2015)
Vymezení sociálního podnikání a sociálních podniků, popis hlavních konceptů a přístupů v oblasti řízení lidských zdrojů v sociálních podnicích, dobrovolnictví a jeho význam pro sociální podnikání.