Studio Beseda : setkání režisérů : Jan Grossman, Miroslav Krobot, Josef Krofta - Klíma, Miloslav, 1941- (Pražská scéna ve spolupráci s Výzkumným pracovištěm katedry alternativního a loutkového divadla Divadelní fakulty AMU, 2013)
Soubor příspěvků dokumentujících činnost královéhradecké divadelní scény Studio Beseda a práci tří výrazných českých režisérů - Jana Grossmana, Miroslava Krobota, Josefa Krofty - v tomto divadle v osmdesátých letech 20. století.
Chronologický přehled
600 výt.
Keywords: Grossman, Jan, -- 1925-1993; Krobot, Miroslav, -- 1951-; Krofta, Josef, -- 1943-2015; Klicperovo divadlo. -- Studio Beseda; 20. století; 1980-1984; 1981-1990; divadla -- Česko -- 20. století; divadelní režiséři -- Česko -- 20. století; divadelní inscenace -- Česko -- 1981-1990; theaters -- Czechia -- 20th century; theatrical directors -- Czechia -- 20th century; theater stages -- Czechia -- 1981-1990; Hradec Králové (Česko); Hradec Králové (Czechia); kolektivní monografie; collective monographs