Češi : 1992 : jak Mečiar s Klausem rozdělili stát - Kosatík, Pavel, 1962- (Česká televize : Mladá fronta, 2015)
Devátý díl komiksového cyklu vzniklého podle scénáře k televiznímu seriálu České století.
Chronologický přehled
Na hřbetu označení: 9
Keywords: Klaus, Václav, -- 1941-; Mečiar, Vladimír, -- 1942-; 1992; politici -- Československo; rozdělení Československa (1992); politicians -- Czechoslovakia; partition of Czechoslovakia (1992); Československo -- politika a vláda -- 1992; Czechoslovakia -- politics and government -- 1992; komiksy; comics (graphic works)