Hovory o pojmu - Materna, Pavel, 1930- (Academia, 2016)
Titul se zabývá vysvětlením termínu pojem. Populární formou dokazuje, že nejlepší explikace je procedurální.
Keywords: pojem (logika); filozofie jazyka; interpretace (filozofie); concept (logic); philosophy of language; interpretation (philosophy); populárně-naučné publikace; popular works