Hydrochemie - Pitter, Pavel, 1930-2014 (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015)
Vysokoškolská učebnice shrnuje vznik, výskyt, vlastnosti a význam jednotlivých anorganických a organických složek vod a zabývá se studiem procesů, které ovlivňují jejich distribuci a cirkulaci v prostředí.
Keywords: hydrochemie; hydrochemistry; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)