Osvobození od DPH : vybrané oblasti včetně § 56 zákona o DPH - Holubová, Olga (Wolters Kluwer, 2016)
Výklady vybraných případů a transakcí, kdy dochází k osvobození od daně z přidané hodnoty. Příručka se soustředí jak na úpravu této problematiky v českém právním řádu, tak v evropském právu.
Keywords: daň z přidané hodnoty -- Česko; osvobození od daně -- Česko; evropské právo; value-added tax -- Czechia; tax exemptions -- Czechia; European law; monografie; monographs