(Ne)rovnosti v romských rodinách - Hricová, Alena, 1982- (NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2015)
Práce se zabývá postavením romských žen v rámci rodiny i majoritní společnosti.
Pod názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta
Keywords: romské ženy -- Česko; romské ženy -- společenské postavení; rodinné vztahy; gender; sociální změna; sociologický výzkum -- Česko; Romani women -- Czechia; Romani women -- social status; family relationships; social change; sociological research -- Czechia; Plzeň (Česko); Brno (Česko); České Budějovice (Česko); Plzeň (Czechia); Brno (Czechia); České Budějovice (Czechia); kolektivní monografie; collective monographs