Aplikovaný sociálně psychologický výzkum v organizacích : metodická příručka - Surynek, Alois, 1954- (Vysoká škola ekonomická v Praze, nakladatelství Oeconomica, 2015)
Příručka radí, jak postupovat při realizaci sociálně psychologického výzkumu v organizacích.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská
Keywords: sociálněpsychologický výzkum; projektový management; social psychological research; project management; učební texty; metodické příručky; educational texts; methodological manuals