Aplikovaný sociálně psychologický výzkum v organizacích : metodická příručka - Surynek, Alois, 1954- (Vysokoškolská skripta, 2015)
Příručka radí, jak postupovat při realizaci sociálně psychologického výzkumu v organizacích.