Materiály k didaktice ekonomiky a účetnictví - Králová, Alena, 1958-; Berková, Kateřina, 1984- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2015)
Učebnice představuje vybrané vyučovací metody předmětů ekonomie a účetnictví.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: ekonomie; účetnictví; předmětová didaktika; economics; accounting; teaching school subjects; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)