Materiály k didaktice ekonomiky a účetnictví - Králová, Alena, 1958-; Berková, Kateřina, 1984- (Vysokoškolská skripta, 2015)
Učebnice představuje vybrané vyučovací metody předmětů ekonomie a účetnictví.