Účetnictví I. - sbírka příkladů a úloh k procvičení - Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Pelák, Jiří, 1977- (Vysokoškolská skripta, 2015)
Úlohy a řešené příklady zaměřené na různé problémy z oblasti účetnictví.