Analýza finančných trhov - Hrvoľová, Božena, 1949- (Wolters Kluwer, 2015)
Popis jednotlivých segmentů a nástrojů finančních trhů. Učebnice.
550 výtisků
Keywords: finanční trhy; cenné papíry; financial market; securities; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)