Art now. Vol 4 - Holzwarth, Hans Werner (Taschen, 2013)
Obsáhlý přehled současných světových výtvarných umělců. Obsahuje základní životopisná data jednotlivých výtvarníků a ukázky z jejich tvorby. Doplněno odbornými studiemi o současném uměleckém dění v oblasti jihovýchodní Asie.
Terminologický slovník
Keywords: 21. století; výtvarné umění -- 21. století; výtvarní umělci -- 21. století; art -- 21st century; artists -- 21st century; přehledy; obrazové publikace; surveys; pictorial works