Art now. Vol 4 - Holzwarth, Hans Werner (Taschen, 2013)
Obsáhlý přehled současných světových výtvarných umělců. Obsahuje základní životopisná data jednotlivých výtvarníků a ukázky z jejich tvorby. Doplněno odbornými studiemi o současném uměleckém dění v oblasti jihovýchodní Asie.