100 největších chyb v digitálním marketingu a jak se jich vyvarovat - Němec, Robert, 1979-; Šíma, Pavel (RobertNemec.com, 2015)
Nejčastější chyby v oblasti internetového marketingu a možnosti jejich nápravy.
Keywords: internetový marketing; Internet marketing; příručky; handbooks, manuals, etc