Změna myšlení : jak se mění naše mozky pod vlivem digitálních technologií - Greenfield, Susan, 1950- (Bizbooks, 2016)
Cílem knihy britské neurovědkyně je popsat způsoby, jimiž mohou digitální technologie ovlivňovat nejen vzorce myšlení a další kognitivní schopnosti, ale také životní styl, kulturu a osobní ambice.