Dlouhý chvost : proč budoucnost byznysu spočívá v dlouhodobých prodejích a větší pestrosti nabídky - Anderson, Chris, 1961- (Computer Press, 2010)
Příručka upozorňuje na změnu ekonomiky a kultury, kterou způsobil internet. V knize se např. dozvíme: co je nutné pro to, aby zákazník vždy našel to, co hledá, jak prodávat tam, prodej neexistuje atd.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: elektronický obchod; internetový marketing; segmentace trhu; obchodní úspěch; electronic commerce; Internet marketing; market segmentation; commercial success; monografie; monographs