Začalo to Ferdou Mravencem : 80 filmových let : 55 festivalových let - Madzia, Jiří (Filmfest, s.r.o., 2015)
Historie mezinárodního festivalu filmů pro děti, který se koná ve Zlíně a současně historie filmové tvorby ve Zlíně.